Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Tütün ve Yalın Geçirmez Baplar: Yaman ve alaz geçirmez kapılar, yangının semtı teselsül tütünın da geçişini çelmek karınin tasarlanmıştır.

Yangın kapısı contaları: Yangın baplarımız, ısıya aksülamel olarak makroleyen, dumana ve alevlere karşı pıtrakı bir bariyer oluşturan ve bina sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şisevinçli contalar dahil başlamak üzere vürutmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha yüksek başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Tehlikeli sınıftaki fiilyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Çift Kanatlı Yangın Bapsı Çift kanatlı yangın kapıları âdem evladı saykaloriın dolu evetğu mekanlarda tahliyeyi kolaylaştırabilmek amacı ile kullanılmaktadır. Ürüne Git

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş Yangın Çıkış Kapısı bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna tuzakınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve alçı kabilinden malzemelerden bünyelmış korkulu bir bapdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına amelî ali nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış yangın kapısı merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Dolapları Yangın dolapları ve hidrant sistemi birşunca binada yangın güvenliği amacıyla kullanılan birimlerdir..

Ha, yangın bapları erke tasarrufuna yardımcı olabilir. Kapılar, ısıyı muhtevaeride tutarak ve dargın havanın duhulini engelleyerek erke verimliliğini zaitrabilir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel yangın kapısı bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya selim açılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page